Renovera dina fönster

När många byter fönster tänker de flesta inte på alternativet fönsterrenovering. Men fönsterrenovering är nästan alltid både bättre och mer ekonomiskt än fönsterbyte. Det är också skonsammare för fasaden, som behåller sin ursprungliga karaktär när fönster renoveras. Om du funderar på att renovera fönster i Norrköping har du kommit till rätt ställe.

Kika i vår broschyr

fonsterrenovering-broschyr

Fördelar med fönsterrenovering

Fönsterrenovering innebär att man återställer den gamla ramen eller fönsterbågen i stället för att ersätta den med en ny. Detta innebär att befintligt trä inte behöver tas bort från fönstret och att allt nytt trä som används måste se ut som det befintliga träarbetet. Processen innebär också att man reparerar eller ersätter ruttnande trä, trasigt glas, vädertätar, kittar om och målar. Därför finns det många fördelar med denna form av fönsterrenovering.​

Att renovera ett gammalt fönster kräver dessutom en hel del erfarenhet – något som Fridströms Måleri har! Vi gör allt från antikvarisk behandling och målning med linolja till modern renovering. När vi tar hand om dina fönster ser vi till att arbetet utförs mycket noggrant i vår egen verkstad i centrala Norrköping med modern säkerhetsutrustning. Fönsterkarmarna målas däremot på plats.

En långsiktig investering att byta glaset

Fönsterbyte innebär att man byter ut gamla, dragiga fönster mot nya som är utformade för att hålla kall luft ute och behålla varm luft bättre. Nya fönster är betydligt mer energieffektiva än äldre modeller, så du kan förvänta dig att se lägre uppvärmningskostnader nästan omedelbart efter installationen. I många fall kan besparingarna från minskade energiräkningar till och med täcka kostnaden för renoveringen över tid.

Lång erfarenhet av fönsterrenovering i Norrköping

På Fridströms Måleri har vi en lång erfarenhet av fönsterrenovering i Norrköping vilket skiljer oss åt från andra målerifirmor. Vi förstår komplexiteten i samband med fönsterrenovering för att säkerställa en hållbar finish och nöjda kunder. Känn dig trygg när du väljer Fridströms Måleri för din fönsterrenovering, eftersom vi strävar efter perfektion i varje fönsterrenovering vi utför.